2 февр. 2013 г., 19:33

Желанието на Мими 

  Поэзия » Другая
532 0 1

Желанието на Мими

 

Получих днес задача нова -

за празниците ти пиши,

за Коледа какво желаеш,

защо обичаш тези дни.

 

А аз от малка съм сериозна,

задача туй е, не игра

и бързичко, не губя време,

написах простички неща.

 

Желая тази светлина,

с която Коледа ни нас дари,

да свети в детските очи,

за много дни, за много дни.

 

Желая глъч и детска врява

от всяка къща да ехти.

Обувчици безброй на входа,

за много дни, за много дни.

 

Желая с пълничко коремче

сестричето до мен да спи

и сладко в мама да се гуша,

за много дни, за много дни.

 

Желая си неща аз прости, 

но туй са моите мечти,

а всичко друго е излишно,

за много дни, за много дни.

 

П. П.

 

Желая кученце аз много.

Ще моля тате за това,

в краен случай може коте

нали от малка съм добра.

 

МИМИ 12 г.

© Савар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??