16 мар. 2021 г., 07:48

Жена 

  Поэзия
471 1 1

Повтори го отново - жената трябва да е жена..
Знаеш ли, аз съм родена от морската пяна, а вятърът ми е баща!

Мога да съм нежна, мила и добра.

Такива ни искате вие, нали?

Покорно смирени в мъжкият ви свят.

Но забравяте, жените имаме толкова много лица.

Жената- лечител, домакиня, майка, войн, любовница, враг, шепа нежност,

изпепеляваща ярост, въздишка, сълза, утеха, дом, живот, смърт...

Мога да съм всичко, мога да съм ласка, мога да съм и шамар.

От теб зависи, какво ще повикаш насреща. Стихия или утринна роса...

© А. А Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Обичащата жена чувства как , кога, какво, защо ...дори мъжът да е ...само "дърво" !
Предложения
: ??:??