15 февр. 2023 г., 16:04

Жена 

  Поэзия » Любовная
507 2 0

Тя, цялата е изтъкана...

От обичане...

И с всяка фибра,

я шептиш...

Чертаеш приказки,

окръжности,

измислици...

Тя, цялата е твоя!

А, дали?

Тя, цялата е пълна...

с недомислици!

И я желаеш,

и гориш...

И броди в сънищата ти,

усмихнати...

Тя цялата е птица...

И лети!...

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??