5 сент. 2008 г., 08:54

Жена, а не съпруга! 

  Поэзия » Любовная
1257 0 21

 

Искам да съм влюбена,

да бъда друга,

да съм истинска,

смирена и добра.

Да се отърся,

да не съм заблуда -

да бъда името на Любовта.

 

Искам да съм силна,

пламенна,

да съм възбуда

за зажаднелите ти сетива.

Искам да съм себе си,

а не мечта за друга...

Назови ме с името ми

на единствена Жена -

 

нищо, че отдавна съм съпруга!

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??