Искам да съм влюбена,
да бъда друга,
да съм истинска,
смирена и добра.
Да се отърся,
да не съм заблуда -
да бъда името на Любовта.
Искам да съм силна,
пламенна,
да съм възбуда
за зажаднелите ти сетива.
Искам да съм себе си,
а не мечта за друга...
Назови ме с името ми
на единствена Жена -
нищо, че отдавна съм съпруга!
© Неделина Кабаиванова Todos los derechos reservados