6 мая 2013 г., 12:12

Жената с луксозния глас 

  Поэзия » Любовная
534 0 0

Днес е един
най-обикновен ден,

в който животът лежи

в локва от бъдеще,

а небето е изпълнено

със скитащи гарсониери

и разгонени облаци.

Време е за разсънване.
Защото...

Слънцето разхожда пръсти

по белите ни ръце
и гони правите ъгли.
Вчера бяхме ходещи статуи

с накиснати от дъжд мисли,

изгубили нечувствителните си части.
Странно. Това ни се удава.
 Днес? Днес ти си в началото.
В началото на повода,

който разхожда
жената с луксозния глас.  

 


 

05.05.2013

© Сандра Божкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??