27 сент. 2011 г., 16:39

Жените са големи дяволи, но рогата ги носят мъжете. ;) 

  Поэзия » Юмористическая
1655 0 3

 

 

                            Съгласието потвърждаваме със "да"

                                     и всички го приемат еднозначно,

                                     но отговорът "не" от устата на жена

                                     винаги звучи загадъчно и многозначно. 
       

                                     ....................................................................

 

                                 

                                     Това, което казва ви една жена,

                                     винаги приемайте с "едно наум". 

                                     Дори и то да е самата  истина,

                                     чрез нея тя прикрива някакъв золум.

 

                                                        (золум - пакост, беля - турц.)

 

                                     ................................................................

 

Жените силно се червят,

дочувайки да се говори нещо,

което те не се срамят

да вършат страстно и горещо.

 

 

                               

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • vvvictor,
    и аз най-много си го харесвам, защото то е 100% вярно

    ZAPP,
    ами ако попаднеш на съдийка ? А бе, всички са от един дол дренки - и жените, и съдиите ...
    Бъди здрав и знай, че "не" в устата на жена много често е еквивалентно на "мълчаливо съгласие"

    ninini,
    Написаното от теб ми звучи повече като "не" в духа на първия стих
    Вярно ли е, или да ?
  • Аз си харесах третото
  • Да,не...иди после обяснявай на съдията, че ,,НЕ,, значело ,,ДА,,.Поздрав!
Предложения
: ??:??