18 июл. 2008 г., 07:24

Жертва 

  Поэзия
627 0 2
Видях едно момиче
и себе си познах в нея...
Сълзите тежко стичат се
и нежното сърце линее...

Не вярва тя на хорски думи,
нито на голи обещания...
душата и плати огромни суми
и купи до живот страдания...

Това момиче, младо и невинно,
жертва бе на измислени слова...
Обичаше един негодник -
отнел й вярата в любовта...

© Мирена Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??