18.07.2008 г., 7:24 ч.

Жертва 

  Поезия
622 0 2
Видях едно момиче
и себе си познах в нея...
Сълзите тежко стичат се
и нежното сърце линее...

Не вярва тя на хорски думи,
нито на голи обещания...
душата и плати огромни суми
и купи до живот страдания...

Това момиче, младо и невинно,
жертва бе на измислени слова...
Обичаше един негодник -
отнел й вярата в любовта...

© Мирена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??