12 мар. 2008 г., 13:10

Жестоката 

  Поэзия » Другая
826 0 14
 

Бях стъпалото. . .

не тази, за която пристъпваш на пръсти.

Бях клечката. . .

не огънят, лумнал в мечтите ти дръзки.

Бях трамплинът. . . 

не ангел на смелите  полетни сънища.

Бях  словото. . .

не  начало на лесно зачеркнати пътища.

Бях всичко за теб. . .

Опрощаващата.

Жестоката.

В която намери се. . .

и изгуби посока.

 

 

© Димитрия Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??