10 июн. 2009 г., 08:14

Житейската мъдрост. 

  Поэзия » Другая
907 0 4

Животът е сънна измама,

където щастие ту има, ту няма.

За някои е велико постижение,

за други мъка - унижение...

 

И този недовършен пъзел обвързва

личността във стоманен възел,

просто времето тъй си отминава

и всеки получава туй, което заслужава.

 

Битки, копнежи и спомени някакви,

любов и омраза - чувства всякакви,

а колелото на живота върти се злокобно,

бавно, но упорито и неуморно.

 

Неизказани мисли, надлъгване бясно

и кой печели - май не е ясно...

за някои илюзия, за други драма,

това е, друго няма...

© Руми Пан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??