23 авг. 2017 г., 18:38

Живея в миг загубен 

  Поэзия
489 0 1

Живея в миг загубен 
в пепелта на моите мечти.

 

Живея, за да бъда 
чут в изгряващия пламък
или заглушен в гаснещия дим.

Миг свързан с пепел и мечти.
Кога ще пламнеш ти
и ще запалиш нечутите мечти?

Аз съм пепел - ти си миг. 
А двамата сме две негаснещи следи.
 

© Емил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??