Живея в миг загубен
в пепелта на моите мечти.
Живея, за да бъда
чут в изгряващия пламък
или заглушен в гаснещия дим.
Миг свързан с пепел и мечти.
Кога ще пламнеш ти
и ще запалиш нечутите мечти?
Аз съм пепел - ти си миг.
А двамата сме две негаснещи следи.
© Емил Костов All rights reserved.