Мрак.
Студ.
Болка.
Парещи горчиви сълзи!!!
Сезони, години,
бягащи влакове,
запустели градини!
Самота!
Път, кръстопът, завой!
Нов хоризонт!
Слънце, море, пясъчни кули!
Усмивка на дете!
Надежда, Вяра, Любов!
Разбито сърце!
Бонка Василева
© Бонка Василева Все права защищены