5.09.2012 г., 11:08 ч.

Живот 

  Поезия
757 0 1

                Мрак.

                 Студ.

               Болка.

               Парещи горчиви сълзи!!!

               Сезони, години,

               бягащи влакове,

               запустели градини!

               Самота!

               Път, кръстопът, завой!

               Нов хоризонт!

               Слънце, море, пясъчни кули!

               Усмивка на дете!

                Надежда, Вяра, Любов!

               Разбито сърце!

    

 

              Бонка Василева

© Бонка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • С малко думи - цял един живот! Прекрасно! Желая ти нов хоризонт!
Предложения
: ??:??