Живот - горчиво-сладко питие...
Зависимост... От първа глътка въздух...
Тръпчиво, невъзможно битие...
Коктейл за пияни музи...
Илюзия, пласирана от Бог,
от раждането ни до гроба...
За употреба годна в тъжно кратък срок...
Измамно нежна дрога...
Мистерия... Игра на пъстри светове...
Магия... И неразгадано чудо...
И сън на непознати богове...
Живот - една необходима лудост...
© Нина Сименова Все права защищены