27 ene 2009, 10:11

Живот 

  Poesía
796 0 15
 

Живот - горчиво-сладко питие...

Зависимост... От първа глътка въздух...

Тръпчиво, невъзможно битие...

Коктейл за пияни музи...

 

Илюзия, пласирана от Бог,

от раждането ни до гроба...

За употреба годна в тъжно кратък срок...

Измамно нежна дрога...

 

 

Мистерия... Игра на пъстри светове...

Магия... И неразгадано чудо...

И сън на непознати богове...

 

Живот - една необходима лудост...

 

 

 

 

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??