22 окт. 2020 г., 11:58

Живот без теб 

  Поэзия » Любовная
200 0 0

Има ли любов на този свят?

Защо не мога аз да се избавя от бреме,като това?

Живот без теб е като ада,сякаш черна стая и във нея нищо няма.

Не си ли ти онази мойта светлинка,която трябва да ме води в тъмнината.
Навярно си сега,миг от тишина безкрайна.

Кажи ми мило мое,ти ли си сега моята любов омайна.

Не искам аз да чувствам вече празнина,породена от това,че ти далеч от мен си на света.

Само трябва да ти кажа мила,че живот без твоето внимание за мен ще бъде най-голямото страдание.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??