9 июн. 2013 г., 17:22  

Живот, да ти кажа… 

  Поэзия » Другая
1356 4 6

Живот, да ти кажа…

 

 

Живот, да ти кажа, на удари нося!

(Във случай, че подло подложиш ми крак…)

Аз, някак си, все се измъквам на косъм…

Така ми върви, че страхувам се чак.

 

Изобщо недей да размахваш юмруци!

(Със слабо оръжие тръгваш на лов!)

И как се повтаряш, направо си скучен! -

Щом хвърлиш омраза, събирам любов!

 

Беснееш и хапеш… Я, дръж се прилично!

Защо не признаеш, че имам късмет?!

О, знам, ще опиташ отново… (Логично!)

Прицелваш се, стреляш… И пак рикошет!

 

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??