19 мар. 2009 г., 16:47

Живот подари ми 

  Поэзия » Любовная
783 0 11

 

 

Живот подари ми

 

Като  комета се спусна

от  орбити силна,

връхлетя по пътя си

в  живота  ми стилна.

Увлече ме силата

и твоята хубост.

Забравих  покоя,

неспособен на грубост.

Излязох от строя.

И огнена струя

изгори в мен сивото,

остана  дълбоко

единствено  живото.

Прегърнах  живота,

омайният  вятър

отвори Кивота.

И после...

Екстаз... и  наслада.

Огнени пръски.

Заслужена клада.

Гледах  в тебе,

преситен от  чакане.

Живот подари ми

в миг...

без  разтакане!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??