4 апр. 2007 г., 11:14

Живота 

  Поэзия
1046 0 6

Игри играем постоянно,
денем си играем на сънливи,
нощем пък сме тихи, мълчаливи
и играем си със чувства и сърца,
а понякога се правим на деца.
Дори с живота си играем,
но лошото във таз игра
е, че няма правила!

© Мария Д Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??