4.04.2007 г., 11:14 ч.

Живота 

  Поезия
924 0 6

Игри играем постоянно,
денем си играем на сънливи,
нощем пък сме тихи, мълчаливи
и играем си със чувства и сърца,
а понякога се правим на деца.
Дори с живота си играем,
но лошото във таз игра
е, че няма правила!

© Мария Д Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??