20 авг. 2009 г., 21:56

Живота си да украсим 

  Поэзия » Любовная
427 0 0

Аз виждам - в твоите очи искра блести.
Аз чувствам - в твоите ръце
топлина за моето сърце.
Не бих забравила, за миг дори,
ласките, въздишките от теб
за мен в онези дни.
Валеше дъжд като сълзи,
вятър стенеше от болка,
любовта се тревожеше
за следващите мигове,
които искахме един на друг
да подарим, с нежност
живота си да украсим.
Аз виждам твоите очи и чувствам
радостта сега и в следващите дни.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??