7 апр. 2020 г., 22:26

Животът 

  Поэзия
201 0 0

Животът, казват, е една игра.
Рискуваш, бягаш, смееш се, грешиш.
И точно като на шега- обърнеш се                       и ето- ти играта ще превъртиш.

Като художник с четка в ръка,
добавяш цвят след цвят
от палитрата на щастие и мъка
върху картината на твоя свят.

Понякога тъгата побеждава радостта.
И притихнал, свит във някой тъмен ъгъл,
се питаш " Нима всичко е една лъжа?",
не забравяй, че след всяка зима идва пролетта....



© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??