Когато чакаш нещо да се случи,
вероятността е голяма, да не се получи!
Планове големи не прави,
когато дори цар на утрешния ден не си.
Животът е, когато спреш да си правиш планове,
тогава ще се изпълнят твоите блянове.
Всеки ден минава на бързи обороти,
човекът не живее, а само работи.
И все се надяваме нещо да се случи,
всичко лошо да приключи.
Не пари, малко любов и смях,
да не ламтиш за материалното - стана грях!
Да си образован е смешно,
не караш ли луксозна кола е грешно...
Лукса, дискотеките - не ме вълнуват,
по-скоро неща, които с пари не се купуват -
като любов, здраве и късмет,
щастливи да вървим напред!
© Victoria Dimitrova Все права защищены