Кога ще оживея аз, не зная,
кога ще спра да падам от върха,
кога ще заживея в омая,
кога ще чуя ясно песента.
Защо наказваш ме тъй, Боже мили?
И казвам, да се боря, вече нямам сили,
години-две минават в обещания,
ала не се реализират тез желания.
Дали ще се оправя, ти кажи ми,
подай ми знак, окуражи ме,
не ме забравяй в този труден миг
и знай, че вечен е за мене твоя лик!
2002г.
© Галина Все права защищены
Сигурна съм,че никога не си била забравяна от Него.