27 мар. 2010 г., 08:59

Животът... (от 4 клас) 

  Поэзия
499 0 1

Животът е прекрасен,

но понякога - ужасен.

Животът е чудесен

като любовна песен.

Животът е магия

или просто някаква орисия.

Животът е любов:

Love... Love!

Животът е деца,

леки като перца.

Животът е дим,

който ни е необходим.

 

(10 годишна - 2000 г.)

© Моника Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??