Животът е прекрасен,
но понякога - ужасен.
Животът е чудесен
като любовна песен.
Животът е магия
или просто някаква орисия.
Животът е любов:
Love... Love!
Животът е деца,
леки като перца.
Животът е дим,
който ни е необходим.
(10 годишна - 2000 г.)
© Моника All rights reserved.