На тези, които обичат България!
В моята родина - мила -
демокрацията - сложна -
потвърждава - пряко сили -
че изисква - неотложна -
политика - социална!
Със достоен труд - за всеки!
И промяна - радикална!
С резултати - преки!
Но след тридесет години
във Европа сме последни!
Още колко ли ще минат -
за позиция - по-предна?
Технологиите - нови -
в производства - подходящи -
биха дали шанс - отново -
ний страна да сме - градяща! -
Тъй, че имаме надежда!
С нови - публични - лица!
Дето няма да "наглеждат"-
само - своите деца!
Дето знаят, че - отлично -
този срам ще се изчисти
без наследствена - себичност -
от фалшиви "комунисти"!...
© Айдън Софуев Все права защищены