7 нояб. 2010 г., 18:58

К ю с 

  Поэзия
1006 0 15

Де що видя, не пропускам.

С всичко искам да се кюскам!

Все едно ми е главата

не момчешка, а рогата.

Кюскам тате, кюскам мама...

Но защо се сърдят двама?

Че главата ми е твърда,

сигурно затуй се сърдят.

Щом пък е така, тогава

масата ще кюсна здраво!

Кюс! – на ней не се размина...

Но сдобих се аз с цицина.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??