5 мар. 2012 г., 00:23

Кафявите очи 

  Поэзия » Любовная
1025 0 0
Кафявите очи
 
Кафявите коси, тънки, но и меки.
Кафявите очи топли и красиви.
Устните меки трепват в усмивка.
Докосва ме нейната бяла ръка.
Дума не продумва, но не е и нужно.
Само с поглед разбирам колко ме обича.
 
Озарени от слънцето, кафявите очи
засияват!
Като на моряк в нощта пътя ми показват.
Топлият ù дъх нежно успокоява.
И как няма?
Нали е моята специална!
 
Спомени, спомени от хубави лета
нахлуват в моята глава.
Спомени топли и красиви,
спомени за прекрасни времена.
Те ще останат завинаги в мен

                                                            и ще топлят моята душа!

© Юлиан Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??