14 дек. 2017 г., 22:12

Кафявите очи 

  Поэзия » Любовная
825 0 0

Погледът ми се насочи

към твоите кафяви очи.

Сърцето ми открадна

и все още не го върна.

Само с чувствата ми играеш.

Сега какво следва?

Кажи ми какво ще направиш!

© Семи Адемова Все права защищены

Това е първото ми произведение. Не съм сигурна дали съм се справила отлично. 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??