Всичко е тъй красиво, странно, но реално.
Сякаш сън! От който ще се събудя.
Кажи ми да отида далеч. Да полетя.
Всичко бих направила за любовта.
Кажи ми, че ме обичаш
и всичко ще преобърна да съм с теб.
Просто кажи, че го искаш.
Щом чуя гласа ти -
усмивката не мога да си сдържа
и копнея за мига,
в който ти ще бъдеш до мен.
Кажи ми в космоса да полетя -
ще го направя, защото те обичам!
© Юлия Илиева Все права защищены