10.09.2007 г., 16:28 ч.

Кажи ми 

  Поезия
532 0 1

Всичко е тъй красиво, странно, но реално.
Сякаш сън! От който ще се събудя. 
Кажи ми да отида далеч. Да полетя.
Всичко бих направила за любовта.
Кажи ми, че ме обичаш
и всичко ще преобърна да съм с теб.
Просто кажи, че го искаш.
Щом чуя гласа ти -
усмивката не мога да си сдържа
и копнея за мига,
 в който ти ще бъдеш до мен.
Кажи ми в космоса да полетя -
ще го направя, защото те обичам!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??