10 мар. 2009 г., 09:51

Кажи ми 

  Поэзия » Любовная
561 0 2

Кажи ми,

че съм твоя светлина,
събуждаща и свежа -

като утринта.
Кажи ми,

че ти давам топлина,
че съм мила,

нежна и добра...
Кажи ми,

че направих твоя свят
пъстър, интересен,

по-богат...
че съм странна,

 но прекрасна,
искрена, вълнуваща

 и страстна...
Кажи ми,

че съм цвете екзотично,
фея приказна,

загадъчно магична.
Кажи,

че щом ме видиш,

спира ти дъха,
че би дошъл със мен

накрай света!
Кажи ми...
че за теб съм

 най-желаната жена
и вече няма да се питаме -
любов ли е това!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??