Mar 10, 2009, 9:51 AM

Кажи ми 

  Poetry » Love
560 0 2

Кажи ми,

че съм твоя светлина,
събуждаща и свежа -

като утринта.
Кажи ми,

че ти давам топлина,
че съм мила,

нежна и добра...
Кажи ми,

че направих твоя свят
пъстър, интересен,

по-богат...
че съм странна,

 но прекрасна,
искрена, вълнуваща

 и страстна...
Кажи ми,

че съм цвете екзотично,
фея приказна,

загадъчно магична.
Кажи,

че щом ме видиш,

спира ти дъха,
че би дошъл със мен

накрай света!
Кажи ми...
че за теб съм

 най-желаната жена
и вече няма да се питаме -
любов ли е това!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??