25 нояб. 2009 г., 11:59

Кажи ми! 

  Поэзия
635 0 1

Как, кажи ми, да забравя твоите очи красиви?                                                                         Как, кажи, да ги изтрия в спомените ми тъй живи?                                                                                                                                                                                                                              Сутрин, обед, вечер, нощем - все за тебе си мечтая.                                                                 Искам те до мене още, искам само теб до края!                                                                                                                                                                     

© Милка Нинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??