17 февр. 2017 г., 11:12

Кажи ми истината 

  Поэзия » Любовная
345 0 0

Кажи ми истината,

дори да е по-черна от нощта

в края на краищата –

Истината е една и единствена!

 

Уморена съм от лъжите

не искам повече оправдания,

недей да доказваш че си прав,

атаката е най-добрата защита.

 

Кажи ми самата истина,

макар била жестока и болна, 

бъди откровен и ми кажи всичко,

което трябва да ми кажеш в лицето.

© Александра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??