Кажи ми истината,
дори да е по-черна от нощта
в края на краищата –
Истината е една и единствена!
Уморена съм от лъжите
не искам повече оправдания,
недей да доказваш че си прав,
атаката е най-добрата защита.
Кажи ми самата истина,
макар била жестока и болна,
бъди откровен и ми кажи всичко,
което трябва да ми кажеш в лицето.
© Александра All rights reserved.