25 сент. 2010 г., 21:12

Кажи ми, моля те! 

  Поэзия » Любовная
1032 0 1

Заедно сме вече почти година -

аз обичам те, но ти мълчиш.

Криеш сърцето си в заключена кутия -

как да стигна до него, кажи?!

 

Заедно сме вече почти година -

аз обичам те, но ти мълчиш.

И не мога сега от себе си да скрия,

че с мълчанието си ме убиваш ти.

 

Кажи "обичам те!" поне веднъж,

бъди за мен този, който бе преди.

Нека усетя, че от мен имаш нужда,

че друга мястото ми не ще замени!

© Александра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Повярвай в мълчаливата любов и не се измъчвай, мила.
    Понякога думите нищо не казват, а мълчанието говори.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??