15 апр. 2007 г., 23:04

кажи защо съм се родила 

  Поэзия
876 0 3
Кажи, защо съм се родила,
като нямам право на любов?
Кажи, защо с живот съдба си ме дарила,
като пътят ми е толкова суров?
Когато нещо заобичам,
то тръгва си завинаги от мен,
започвам силно да отричам,
че няма да се повтори този ден!
Но ето, случва се отново това,
той си тръгва, отнема моя пламък,
взема си с него и любовта,
и сърцето ми отново става камък!
Прости ми, Господи, за всичко Ти!!!
Прости, че толкова близо виждам края,
няма да постигна своите мечти
прости за всичко, но аз не зная....
Не мога да се науча просто да живея,
не искам да бъда никой в този свят.
Искам  за някой  да копнея,
не искам да живея в света непознат!!!

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ще постигнеш своите мечти!
    Бори се! Поздрав!
  • Мила, много е хубав, но ако подредиш малко първата част от стиха, ще стане чудесен!
    Поздрави!
  • Всеки има право на любов миличка!
    И ще я срещнеш,повярвай!
    Стихът ти е искрен и затрогващ!
    Поздравявам те за него!
Предложения
: ??:??