Как чувствата си аз да
пренебрегна,
да зарежа всичко,
да побегна.
Как спомена от вчера
да забравя
и за утре мисли да отправя.
Tъй объркана стоя сама,
раздвоена между сърцето и ума.
Но знам, че изборът си
щом направя,
ще изгубя част от себе си
голяма.
11.03.2006
© Марина Пл Все права защищены