11 июн. 2006 г., 23:30

как да бъда като теб 

  Поэзия
868 0 2

Бързо ще забравиш,
че ме е имало някога в живота ти!
Спомените ще захвърлиш,
ще продължиш без сълзи!
Кажи ми как да бъда като теб?
Ще се влюбиш в друга и ще я разлюбиш,
но едва ли тя ще страда като мен!
И така... аз ще обичам само теб,
а ти ще си с различна всеки ден!
Не бих могла да забравя твоите очи,
но ти отдавна всички спомени изтри,
а аз до днес те чакам, потънала в сълзи!
Снимките ти гледам, на тях си тъй щастлив,
сърцето ми се къса, защо си толкова лъжлив?
Защо в теб се влюбих, а ти надеждите уби?
Сега, повярвай, съжалявам, но късно е за това, нали?
Дори да искам да върна времето, не бих могла,
ала и да го върна пак ще те обичам,
както те обичам и сега!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??