23 нояб. 2010 г., 19:39

Как да ти го кажа по друг начин? 

  Поэзия » Любовная
780 0 5

Ти ме караш
да скривам
дълбоко във мене
жената,
дето нощем се буди
и мисли
над твоите думи,
дето денем
до себе си
търси дланта ти
и опора да сеща
би искала
и гласа ти да чува.

До отчайване
не желаеш да видиш
реално
колко трепетно
тази жена те очаква;
как тревожи се 
постоянно,
че със времето
всеки миг без любов
състарява.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??