25 июл. 2009 г., 23:26

Как искам 

  Поэзия » Любовная
581 0 1

Как искам!

 

Как искам да погледна във очите ти,

с ръка лицето да погаля

и нежно да се притая във скута ти,

безсилна вече да мечтая!

 

Как искам да усетя топлината ти,

на твоите гърди глава да сгуша

и нищо друго да не искам,

освен сърцето ти да слушам!

 

Как искам парещо да ме целуваш,

а аз унесено за всичко да забравя,

единствено да знам, че съществуваш

и сълзите в очите да дълбаят!

 

Как искам с тебе да се слея

и нищо да не може да ни раздели,

аз вените си в твойте вени да излея

и моят огън в теб да заболи!

 

 

 

© Албена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Как искам парещо да ме целуваш,
    а аз унесено за всичко да забравя,
    единствено да знам, че съществуваш
    и сълзите в очите да дълбаят!

    Красиво! Поздрави
Предложения
: ??:??