Как леко се поклаща днес морето
и гали ми със нежен бриз сърцето...
Събужда спомени от минали години -
поизбледнели с времето картини...
копнежи по красиви чувства...
Но уви,
отминалите дни не ще да възкреси!
Как леко се поклаща днес морето
и пали ми желания в сърцето...
Отново да се потопя в покоя
на кротката вода...
Или да се слея със прибоя,
бушуващ както мислите във мен -
разпенващи емоции, държащи в плен...
Как леко се поклаща днес морето...
© Христина Мандаджиева Все права защищены
Като незабравим спомен...