Как ли се казва...?!
"Пътуването, не пристигането, има значение"./ Т. С. Елиът
Как ли се казва
това време,
където мечтите
и реалността
се сливат в едно цяло,
където приказките
оказват се истината
със своите дела?
Как ли се казва?
Има ли име?
И време ли е?
Минало?
Миг?
Бъдеще?
Някой ден?
Било в една нощ?
Отвъд нещата?
Победа?
Път?
Удовлетворение?
Щастие?
Не знам дали е време
и дали е спряло време,
но знам, че е любов...
а любовта се чувства...!
© Лили Вълчева Все права защищены