Sep 25, 2016, 2:43 AM

Как ли се казва...?! 

  Poetry » Love, Phylosophy
333 0 4

Как ли се казва...?!

 

"Пътуването, не пристигането, има значение"./ Т. С. Елиът

 

 

Как ли се казва 

това време,

където мечтите

и реалността

се сливат в едно цяло,

където приказките

оказват се истината

със своите дела?

Как ли се казва?

Има ли име?

И време ли е?

Минало?

Миг?

Бъдеще?

Някой ден?

Било в една нощ?

Отвъд нещата?

Победа?

Път?

Удовлетворение?

Щастие?

Не знам дали е време

и дали е спряло време,

но знам, че е любов...

а любовта се чувства...!

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така искрено и сърдечно! Това е истината!
  • Ади и Вел! Благодаря ви сърдечно!
    Вел, наричам го любов! Във всичките и видове!
  • Усеща се тук свободния влюбен дух из пространството и красотата!
  • Дай му име, Лили, според твоето усещане. Аз му казвам Вечност! Поздравчета!
Random works
: ??:??