Как те обичам ли?
Без лъжа.
Без фалш.
Без лицемерие.
И...
Не потайно.
А явно.
Сиреч, свободно.
Най-вече, безсловесно.
Може да се каже,
безглаголно.
Искрено.
Истинно.
Както се обича Бог.
И в храм, както той се тачи.
Самадхи
© Гюлсер Мазлум Все права защищены