13 мая 2014 г., 21:31

Как убива да очакваш 

  Поэзия » Другая
543 0 7

Като клонче скършено на две

и вечно клатено от вятъра

така протягах своите ръце

пропилени по едно очакване

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??